Műanyag eszközök. Ipar, háztartás. Folyadék tároló tartályok. Ivóvíz tisztítás. Terasz és télikert építés

Műanyag tartály. Ipar - gyártás. Télikert építés

Műanyag tartály. Ipar - gyártás. Télikert építés

Ivóvíztároló műanyag tartályok

2023. január 21. - prcikk

IBC tartály, ipari műanyag tálca, vízkezelés

ivoviz-tartaly.jpg

Konténerek. Meghatározásuk szerint a műanyagtartályok zárható edények, biztonságos tárolóeszközök. A vízkezelés és ivóvíz fertőtlenítés területén országos hírnevet szerzett HydroFlow Magyarország cég által rotációs öntési eljárással gyártott és saját webáruházban forgalmazott valamennyi folyadéktároló és vízgyűjtő műanyag tartály, valamint esővízgyűjtő hordó, műanyag kád, folyadékgyűjtő tálca, üzemanyagkanna és acélkeretbe épített 1000 literes IBC-konténer, valamint egyéb edények és tárolók kiváló minőségben szállított polietilén porból és szemcsés polikarbonát granulátumból készülnek saját gyártási technológia alkalmazásával.

Műanyag tálcák. A folyadéktárolók és cseppgyűjtő ipari kármentő tálcák fokozottan ellenállóak a maró savakkal (H2SO4, HCl) és lúgokkal (marónátron, marókáli) szemben, hőállók, UV- és élelmiszer-biztosak. A robbanásveszélyes és öngyulladásra hajlamos anyagok tárolására is használt IBC tartályok alá célszerű WRL biztonsági kármentő tálcát helyezni, amely csatlakozik a rakodáshoz alkalmas raklapokkal, így kompatibilis a targoncák és raklapemelők illesztékeivel.

Vegyszertároló műanyag IBC tartály

A gyártóüzem speciális tartályait ipari létesítmények vegyszereinek a tárolására tervezték, de használják például tojásfarmok és sertéstelepek vegyszeradagoló állomásainak működtetésében. Kiválóan alkalmasak továbbá szennytelepeken az ivóvíz fertőtlenítésére használt klór-dioxid tárolására, vagy farmokon az állatok tisztaságát és egészségét szolgáló gyógyszeradalékok ivóvízhez történő adagolásának megoldására. Bővebben: folyadéktároló műanyag tartály.

ClO2: Ivóvíz fertőtlenítés klór-dioxiddal

A termoplaszt öntéssel gyártott üreges tárgyak, így a folyadéktároló konténerek szerepet játszanak a vízgazdálkodásban és az ivóvízkezelés területén. Az ülepítés során például a folyóvizet általában nagy víztározókba gyűjtik, ahol a szemcsék lassan a fenékre szállva ún. üledéket képeznek. Ahol ülepítőmedence nem áll rendelkezésre, de megfelelő az eszközellátás, ott a kezelés fázisai történhetnek nagy térfogatú kádakban, nyitott vagy zárt edényekben is. A más célra gyártott ipari műanyag tartály használatával a klór-dioxidos ivóvíz fertőtlenítés biztonságosan elvégezhető, a víztároló edényből a megtisztult ivóvíz konténerekbe szivattyúzható, miután az ülepítőtartályt előbb kitakarítják a visszamaradt anyagoktól, majd fertőtlenítik, kiklórozzák.

Google kulcsszavak kereséshez: vegyszeres IBC tartály gyártás, vegyszeres műanyag hordó, ivóvíz fertőtlenítés: ClO2, vegyszertartály, ipari műanyag tálca, ivóvíztárolás, műanyaggyártás

A bejegyzés trackback címe:

https://muanyag-tartaly.blog.hu/api/trackback/id/tr7018054880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása